|
| Mano mano.[Žaidimas] | |
|
+5Deimante Jun Paulė. liaima~<3 Puff. 9 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Puff. Saga?Mine!&ForumoĮkūrėja. ^^
Pranešimų skaičius : 234 Age : 31 Miestas : Šilutė Job/hobbies : Muzika.All what I need. Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : My Sagaa! ;* Mėgs.Grupės : AliceNine,SuG,Myv,CB. Admin komentarai : That's me ;D Best friend : Humm...I think them know that they're my besties ;DD Okeyyy... Liaima...Jūūn...Gustė.... ;D Registration date : 2008-08-05
| Temos pavadinimas: Mano mano.[Žaidimas] Pen. 09 12, 2008 2:12 pm | |
| Žmogus esantis žemiau turi parinkti žmogui esančiui aukščiau porą. BET to žmogaus nebegalima duoti kitam. Pradedam!
;D | |
| | | liaima~<3 SuG fanas!
Pranešimų skaičius : 29 Miestas : $ilute Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Bill ^^ Mėgs.Grupės : TH, CB, A9, All Time Low, FOB, MCR ir dar daaaaug kitu ;D Registration date : 2008-08-05
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Pen. 09 12, 2008 2:13 pm | |
| | |
| | | Paulė. SuG fanas!
Pranešimų skaičius : 15 Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Nao!!!! Registration date : 2008-09-12
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Pen. 09 12, 2008 2:15 pm | |
| | |
| | | Puff. Saga?Mine!&ForumoĮkūrėja. ^^
Pranešimų skaičius : 234 Age : 31 Miestas : Šilutė Job/hobbies : Muzika.All what I need. Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : My Sagaa! ;* Mėgs.Grupės : AliceNine,SuG,Myv,CB. Admin komentarai : That's me ;D Best friend : Humm...I think them know that they're my besties ;DD Okeyyy... Liaima...Jūūn...Gustė.... ;D Registration date : 2008-08-05
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Pen. 09 12, 2008 8:51 pm | |
| | |
| | | Jun Vampyraš Admin ^ω^
Pranešimų skaičius : 378 Age : 31 Miestas : Kaunas Job/hobbies : Japonija, Korėja, muzika, jdramos, anime, yaoi, manga, draugai ir t.t. Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Ogata Hiroto Mėgs.Grupės : Alice Nine, Lolita23q, Megamasso, Zoro, -OZ-, v[NEU], Ayabie kt. Admin komentarai : Aš blondinaš~ Registration date : 2008-08-25
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Št. 09 13, 2008 12:01 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Št. 09 13, 2008 3:33 pm | |
| Sexy Hiroto~ xD P.s.Dankius ;** | |
| | | Jun Vampyraš Admin ^ω^
Pranešimų skaičius : 378 Age : 31 Miestas : Kaunas Job/hobbies : Japonija, Korėja, muzika, jdramos, anime, yaoi, manga, draugai ir t.t. Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Ogata Hiroto Mėgs.Grupės : Alice Nine, Lolita23q, Megamasso, Zoro, -OZ-, v[NEU], Ayabie kt. Admin komentarai : Aš blondinaš~ Registration date : 2008-08-25
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Antr. 09 16, 2008 8:41 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Tr. 09 17, 2008 7:14 pm | |
| Mes dviese cia xDDD Hiroto ~~ ;* | |
| | | Deimante Moderatorė.
Pranešimų skaičius : 410 Age : 31 Miestas : Vilnius Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Chiyu,Takeru Mėgs.Grupės : SuG,Dir En Grey,The Gazette,Cinema Bizarre,Megamasso,An Cafe,Miyavi,Tokio Hotel ir dar labai daug kitų grupių Best friend : Skirmantea,Aušrytea,Ova... Registration date : 2008-08-14
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Sk. 10 05, 2008 4:52 pm | |
| | |
| | | Paulė. SuG fanas!
Pranešimų skaičius : 15 Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Nao!!!! Registration date : 2008-09-12
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Pir. 10 06, 2008 1:40 pm | |
| | |
Pranešimų skaičius : 410 Age : 31 Miestas : Vilnius Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Chiyu,Takeru Mėgs.Grupės : SuG,Dir En Grey,The Gazette,Cinema Bizarre,Megamasso,An Cafe,Miyavi,Tokio Hotel ir dar labai daug kitų grupių Best friend : Skirmantea,Aušrytea,Ova... Registration date : 2008-08-14
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Pen. 11 07, 2008 9:32 pm | |
| | |
| | | Meg*~ sexy
Pranešimų skaičius : 62 Age : 34 Miestas : Tokyo. xP Job/hobbies : Music is ma\\\' life.~ Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : My Sagaa.~ Mėgs.Grupės : Alice Nine,SuG,Cinema Bizarre,Miyavi. Admin komentarai : Ta pati Puff. ;D 244 pranesimai + dabartiniai. Best friend : Ramm,Asta,Guste and moree... Registration date : 2008-10-07
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Pir. 11 10, 2008 3:42 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Tr. 11 12, 2008 12:18 pm | |
| | |
| | | Meg*~ sexy
Pranešimų skaičius : 62 Age : 34 Miestas : Tokyo. xP Job/hobbies : Music is ma\\\' life.~ Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : My Sagaa.~ Mėgs.Grupės : Alice Nine,SuG,Cinema Bizarre,Miyavi. Admin komentarai : Ta pati Puff. ;D 244 pranesimai + dabartiniai. Best friend : Ramm,Asta,Guste and moree... Registration date : 2008-10-07
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Tr. 11 12, 2008 1:05 pm | |
| Takary xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD~ | |
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Tr. 11 12, 2008 2:47 pm | |
| | |
| | | Sora. SuG fanas!
Pranešimų skaičius : 32 Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Hizumi, Hide, Jui, Mana, Mėgs.Grupės : X japan, Vidoll, Ayabie, An cafe, Dir en grey, Miyavi,The gazette, Moi dix moi Phantasmagoria, Atria, Canzel ir dar daug kitu. Registration date : 2008-11-09
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Tr. 11 12, 2008 4:05 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Tr. 11 12, 2008 4:22 pm | |
| | |
| | | Meg*~ sexy
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Tr. 11 12, 2008 5:57 pm | |
| | |
| | | Sora. SuG fanas!
Pranešimų skaičius : 32 Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Hizumi, Hide, Jui, Mana, Mėgs.Grupės : X japan, Vidoll, Ayabie, An cafe, Dir en grey, Miyavi,The gazette, Moi dix moi Phantasmagoria, Atria, Canzel ir dar daug kitu. Registration date : 2008-11-09
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Tr. 11 12, 2008 5:59 pm | |
| Gerai no Saga :DDDD Reita :DDDD | |
| | | Meg*~ sexy
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Tr. 11 12, 2008 8:33 pm | |
| Ale pataikei. O.O
[Po Sagos xDDD]
Hide | |
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Kv. 11 13, 2008 12:36 pm | |
| | |
| | | MadInspire^^ Forumo Narys
Pranešimų skaičius : 70 Age : 30 Miestas : Always in your shadow O.o Job/hobbies : Muzika,siaubo filmai,knygos,kvailiojimas su draugais,kava xDD.. Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Hiroto[A9] Mėgs.Grupės : Alice nine,the GazettE,D'espraysRay,Dir en grey,Kra... Best friend : In my imagination xDD Registration date : 2008-11-22
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Tr. 12 10, 2008 6:55 am | |
| | |
| | | Meg*~ sexy
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Kv. 12 11, 2008 9:16 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Pen. 12 12, 2008 9:09 am | |
| | |
| | | MadInspire^^ Forumo Narys
Pranešimų skaičius : 70 Age : 30 Miestas : Always in your shadow O.o Job/hobbies : Muzika,siaubo filmai,knygos,kvailiojimas su draugais,kava xDD.. Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Hiroto[A9] Mėgs.Grupės : Alice nine,the GazettE,D'espraysRay,Dir en grey,Kra... Best friend : In my imagination xDD Registration date : 2008-11-22
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] Sk. 12 14, 2008 10:35 am | |
| Takeru??????? | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mano mano.[Žaidimas] | |
| |
| | | | Mano mano.[Žaidimas] | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |