Puff. Saga?Mine!&ForumoĮkūrėja. ^^
Pranešimų skaičius : 234 Age : 31 Miestas : Šilutė Job/hobbies : Muzika.All what I need. Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : My Sagaa! ;* Mėgs.Grupės : AliceNine,SuG,Myv,CB. Admin komentarai : That's me ;D Best friend : Humm...I think them know that they're my besties ;DD Okeyyy... Liaima...Jūūn...Gustė.... ;D Registration date : 2008-08-05
| Temos pavadinimas: Re: Naujas skinas Kv. 09 18, 2008 4:40 pm | |
| Man - labai patinka. Pižaminis toks xDD Šaunuolė,Jun :* | |
|
hoshii Forumo Narys
Pranešimų skaičius : 68 Age : 33 Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : neturiu Mėgs.Grupės : The GazettE.. Myv..Screw..Dir enGrey...Vidoll...Alice Nine..ir dar lb lb daug kitu..Love J-rock band Best friend : WataRyuu Registration date : 2008-08-27
| Temos pavadinimas: Re: Naujas skinas Št. 09 20, 2008 2:21 pm | |
| Man... taip pat grazhus ...nko blogo kaip ir negaliu pasakyti.... ... bet bent man nuo shwiesiu spalwu greit akis paskausta .... .... | |
|
Deimante Moderatorė.
Pranešimų skaičius : 410 Age : 31 Miestas : Vilnius Mėgiamiausias narys[Gali būti ne tik iš SuG]: : Chiyu,Takeru Mėgs.Grupės : SuG,Dir En Grey,The Gazette,Cinema Bizarre,Megamasso,An Cafe,Miyavi,Tokio Hotel ir dar labai daug kitų grupių Best friend : Skirmantea,Aušrytea,Ova... Registration date : 2008-08-14
| Temos pavadinimas: Re: Naujas skinas Št. 09 20, 2008 4:01 pm | |
| Man labai patinka.Aciukas Jun.Respect tau. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Naujas skinas | |
| |
|